На Велики четвъртък: Ивана извива глас в пловдивска кръчма!(Виж още)

На Велики четвъртък: Ивана извива глас в пловдивска кръчма!(Виж още)
Гласувайте за статията

Ивана ще пее благотворително в пловдивска кръчма

Фолк легендата Ивана прави благотворителен концерт. Тя ще извива глас в пловдивска кръчма…но без гости. Певицата на народа е решила по този начин да зарадва многобройните си почитатели, пише HotArena.

Събитието ще се излъчва онлайн, по интернет. А поп фолк дивата се кани да зарадва феновете си с много изненади.

Ивана

Ивана пее благотворително в кръчма

„ Хора, приятели… И това ще го изживеем, и през това ще минем. Корави сме! Много дух има в българската душа. На Велики четвъртък от 21 часа ще направя благотворителен концерт в клуб и ще бъдем заедно с целия бенд.

Специални гости ще са Ванката (кръщелник на певицата и най-младата звезда на „Пайнер“, тъй като е едва на 9 годинки – б.а.), беквокалистката ми Венета Цонева, която в момента е в „Гласът на България“, и Васко Иванов, който съм кръстила Царя на Балканската музика.

А каква е каузата и каква цел искаме да постигнем, ще ви разкрия съвсем скоро“, споделя изпълнителката.

Преди дни тя изнесе първия си концерт, в компанията на Стояна (бузукарка) и Румен (клавирист) – семейството музиканти, които винаги са до нея.

Въпреки тясното пространство, тримата успяха да направят запомнящо се шоу с изпълнения на живо и представяха поздравите на хилядите хора, които ги гледаха в интернет, пише „България днес”.

„Благодаря на всички, беше една много вълнуваща вечер. Останете си вкъщи, а ние ще намираме начин да ви караме да забравите поне за малко проблемите и ситуацията в момента, и да й дадете един друг поглед, не този какво ще да правим утре.

Нека спрем да мислим, а да живеем за момента, защото утре ако не сме живи и здрави, и нашите близки, ако не са здрави, тогава няма да си задаваме въпросите какво ще правим и дали предстои икономическа криза.

Сигурна съм, че нещата скоро ще се променят, а сега нека всеки поеме личната си отговорност.

Аз лично съм я приела за мен, за моите близки и си оставам вкъщи“, заяви още тя.

Изпълнителката сподели също и как е зарадва майка си скоро, като я успокоила, че е добре, с думите:“Майко, добре съм, здрава съм, а и нали знаеш, не давам да се даваме“. А тя й отговорила: „И ние с татко ти сме живи, здрави, добре сме, не се притеснявай, мама!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар