Мария Силвестър излиза навън без задължителната маска! (виж тук)

Мария Силвестър излиза навън без задължителната маска! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Силвестър се разхожда без маска!

Мария Силвестър изглежда не се притеснява от коронавируса. Телевизионната водеща си позволява да се разхожда без задължителната предпазна маска, когато излиза навън.

Мария Силвестър

Мария Силвестър се разходи без защитната маска

Тя показа наскоро снимка, на която се вижда как се движи по улицата широко усмихната. Без да си прави труда да крие носа и устата си в съответствие с предписанията на властите.

Тя твърди, че излизането е било само за да изхвърли боклука. И го нарича „Луксозен трип до гарбиджа”.

Все пак на врата си е вързала кариран шал, който би могла да сложи на лицето си в случай, че се засече с някой друг, който минава по същата улица, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че към днешна дата Мария Силвестър просто цъфти от щастие, а причината е, че е влюбена. Както знаем, гаджето й е с много години по-младо от нея, затова и тя реши да се стегне и да върне формата, която беше поизгубила.

„Сутрин закусвам яйца или кисело мляко с малини, къпини или боровинки. В него слагам каквото се сетите – спирулина, конопен протеин, чия, канела и дотам. Без захар, мед, стафиди и прочие сладки неща!

Следобед – месо със салата или задушени зеленчуци – пиле, риба! Вечер – много по-малко от същото. Ако не ми се яде, пропускам. Но пия много вода, зелен чай, без алкохол, газирано, сиропи, сокчета и фрешове!”, описа диетата си водещата.

За да изготви хранителния си режим, тя използвала специална медицинска таблица. „Чета за инсулиновата резистентност и гледам една таблица с гликемичните индекси на храните. Съобразявам се с това“, допълни Мария Силвестър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар