Честито: Синът на Поли Генова навърши годинка в тесен кръг! (виж тук)

Честито: Синът на Поли Генова навърши годинка в тесен кръг! (виж тук)
Гласувайте за статията

Поли Генова и Джоузеф отпразнуваха първия рожден ден на сина си!

Само с най-близките от семейството отпразнува първия рожден ден на сина си певицата Поли Генова. Заради карантината, на партито за 1 годинка на Даниел са били само Поли, половинката й Джоузеф и близки роднини.

Поли Генова

Синът на Поли Генова и Джоузеф стана на годинка

„Толкова бързо мина времето и никой не разбра как този сладък малък стана на годинка. Обичаме те! Ти си абсолютното щастие и ти благодарим, че избра точно нас за твои Мама & Papa“, пише Поли в публикацията за тържеството в социалната мрежа.

Социалната изолация очевидно не е в състояние да помрачи празника, прекаран в домашна обстановка с балони и вкусна торта.

На кадрите мама Поли е облечена в розова рокля, а малкият Даниел Джоузеф Шартън дори носи сако и риза с папийонка. Щастливата родителка публикува две снимки от празненството. А Джоузеф благодари на брат си и на неговата съпруга за това, че са донесли традиционни холандски сладки.

Кадрите в профила на Поли Генова с нейния любим мъж са рядкост. Тя дори дълго време криеше бременността си. Щастливата новина, че очаква дете, Поли разкри едва в последните месеци, на концерта “Българската Коледа” през декември 2018-та.

През април следващата година се роди синът й Даниел, а чак през ноември изпълнителката качи снимки с бебето и с таткото.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар