Емилия след хейта: Продължавам да стоя зад думите си! Останете вкъщи! (виж тук)

Емилия след хейта: Продължавам да стоя зад думите си! Останете вкъщи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Емилия стои зад думите си и отново призова да останем вкъщи!

Емилия отново призова да си останем вкъщи и да бъдем социално отговорни към хората, които обичаме. Припомняме, че певицата направи емоционално обръщение към своите почитатели в този дух преди няколко седмици. В които изказа пълната си подкрепа към щаба и мерките, които той взима.

Емилия

Емилия отново призова да си останем вкъщи

Думите й обаче породиха вълна от гняв сред хората, които заявиха, че е лесно да даваш съвети, когато живееш в палат, а в сметките си имаш достатъчно, за да не работиш с години.

Ядосаните фенове скочиха на Емилия, че не искат съвети, а работа. Въпреки вълната от хейт, с нов пост в социалните мрежи поп фолк изпълнителката обяви, че седи зад всяка дума от призива си:

„Продължавам да стоя зад думите, които изрекох преди няколко дни. Продължавам да мисля по същия начин, заради многото години, в които съм се срещала с моите почитатели очи в очи. И винаги съм била себе си и никога не изневерих на себе си!

Чувствам се отговорна заради хората, които ме харесват, следват и слушат музиката ми. Държа да имам позиция и те да знаят каква е.

Да бъдеш себе си не винаги е печелившо, но пък помага да се отличиш и да се изразиш. Съчувствам на всички, които работят в трудни условия като лекарите ни например, съчувствам и на хората, които изнемогват.

Но като съчувствам не помагам с нищо. Съчувствам, защото съм човек и искам да остана човек. Затова отново апелирам: Нека си останем вкъщи още малко! Нека да бъдем отговорни към децата си, към родителите,към съседите си и приятелите си.

Останете си вкъщи заради хората, които в момента нямат възможност да правят това, което обичат. Да си обществено отговорен, означава да мислиш за другите. Вярвам,че ще успеем да се справим заедно. Вярвам, че много скоро ще се видим. Не знам къде, не знам кога, но всичко ще отмине.

Както казват старите хора: “И това ще мине, и това ще мине, чедо”. Певицата призова да чуем коментар на bTV за пандемията и сподели думите на Светльо Иванов за мерките и в другите държави.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар