Радинела Чушева тръгна без маска, когато е сама!Мис България ходи по улиците

без маска. Радинела Чушева, която е актуалната носителка на титлата, не се съобразява много-много с нарежданията на здравния министър. [caption id="attachment_442963" align="alignright" width="281"]Радинела Чушева Радинела Чушева тръгна навън без маска[/caption] Тя бе заснета от папараци по време на посещение при майка си в дома й. В първите по-топли дни на април, бившата адреналинка от „Господари на ефира” смени зимните палта с летни тоалети, пише вестник „България днес”.

Радинела се пусна по къси панталонки и тънко яке, но отказа да сложи маска. Тя обаче се защити, като заяви, че когато е навън сама, не вижда смисъл да носи предпазна екипировка.

„Нося маска, когато съм в супермаркетите и когато ходя по улиците между хората. Спазвам всички мерки на оперативния щаб, седя си вкъщи и въпреки че времето ме изкушава излизам само до магазина и до дома на семейството ми, за да ги видя. Нося маска, защото не се страхувам за себе си, но ме е страх за здравето на моите близки. Затова предприемам всички мерки за безопасност”, коментира още Радинела. Тя сподели още, че не носи маска, когато шофира или се придвижва сама. Но във всеки друг случай стриктно спазва правилата. И дори при среща с майка си носи подобно предпазно средство. Миската също е засегната от коронавируса, след като отпадат редица ангажименти за нея и близките й–ревюта, фотосесии, пътувания... Затова остава вкъщи докато извънредното положение не отмине. Съжалява единствено, че изненадата за юбилея на майка й - ваканция в чужбина, се е провалила. Бившата адреналинка признава, че прекарва времето си у дома в тренировки или като експериментира в готвенето. „Започнах да експериментирам да готвя, но пък аз живея сама и няма какво толкова да приготвям–една салата и чаша вино ми стигат”, казва Радинела. Празниците обаче смята да прекара у дома, а не в църквата, независимо, че е силно вярваща. Самата Радинела ще спазва карантината до май, но разкрива, че нейни познати се готвят за бунт, ако извънредното положение се удължи. „Почти съм сигурна, че повече от 13 май не могат да ни задържат, защото много хора ще излязат по улиците. Чувам се по телефона с мои приятели и познати, които ще спазват карантината до 13 май, но след това ще излязат на бунт, ако това продължи”, казва още Радинела. Тя е на мнение, че хората трябва да изградят имунитет и не могат да останат толкова време без доходи. Но вярва, че забраната за възрастните и болните трябва да остане, докато здравите трябва да се върнат на работа, а не да бездействат до безкрайност, констатира тя.