Светлана Гущерова в паника заради свекърва си! (Подробности)

Светлана Гущерова в паника заради свекърва си! (Подробности)
3 (60%) 1 vote

Паника обзема дома на Светлана Гущерова заради пандемията. Нейната свекърва д-р Анелия Гущерова е на първа линия във ВМА. Плеймейтката е сериозно притеснена както за здравето на майката на Християн, така и за това на дъщеря си.

Светлана е ограничила максимално контактите на отрочето си с неговата баба. Според слуховете внучката не се е виждала с баба си от началото на извънредното положение.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова притеснена заради свекърва си

Доктор Гущерова е началник на отделение „Кръвен център” във ВМА. Тя сподели своя снимка в защитно облекло. Снаха й обаче е ужасена от възможността за заразяване и се закотви вкъщи. Тя стриктно спазва всички противоепидемични мерки и не излиза. Това води до леко занемаряване на външния й вид, но милионерската съпруга е готова на подобна саможертва, само и само семейството й да е здраво.

Липсата на фризьори и стилисти не пречи на Светла, която успява да открие друга своя мания. Скуката води до мерак за готвене и миньончето всеки ден се върти около котлоните и печката. Подобно на редица известни чалга икони Светлана започна да раздава рецепти в Instagram на приготвяните от нея ястия.

Младите Гущерови, които обикновено прекарват по-голямата част от времето си в най-тузарските курорти и хотели, най-вече в чужбина, са в ужас от невъзможността да пътуват в момента. Въпреки неяснотата около пандемията Светла вече имала план за наближаващото лято, който включва няколко екотични дестинации, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана Гущерова в паника заради свекърва си! (Подробности)”

  1. kiki;ora

    апр. 17. 2020

    Да не се бои………..коронавируса ще избяга от тая…………..

Добавете коментар