Направи го! Най-малкият Стоичков откри щастието!

Направи го! Най-малкият Стоичков откри щастието!
Гласувайте за статията

Братът на Христо Стоичков – Цанко, откри любовта на живота си!

Бившият футболист на Беласица Петрич не се плаши от извънредното положение и карантината, защото в дома му цари любов, благодарение на любимата му жена. От близо година и половина Цанко живее на семейни начала с пловдивската нотариуска Соня Аспарухова, издадоха техни съграждани.

Цанко Стоичков

Братът на Камата – Цанко Стоичков, с гаджето си – най-после откри голямата любов в живота

Най-щастлива, че синът й е намерил сродната си душа, била и майката на Цанко, леля Пенка. Най-малкият Стоичков и снахата правели всичко възможно жената, родила и отгледала най-известния български футболист в света, да не бъде самотна и да приживява максимално безболезнено липсата на своя съпруг Стоичко, отишъл си от онкологично заболяване.

Леля Пенка свикнала толкова много с нотариуската, че вече я приемала като своя дъщеря. Миналата година тримата цяло лято обикаляха страната. Цанко и Соня водили майка му няколко пъти на Банско, до морето, на Нова година също не я оставили сама на село, а я посрещнали заедно в зимния курорт, пише Ретро.

След като беше обявено извънредното положение влюбените дори предложили на леля Пенка да им дойде на дълго гости в апартамента в Пловдив, но тя отказала да замени къщата и двора в Ясно поле.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар