Сузанита излиза от клиниката, спечели битката с наркотиците!

Сузанита излиза от клиниката, спечели битката с наркотиците!
Гласувайте за статията

Младата певица Сузанита показа сила на духа и воля, за да спечели една от най-важните битки в живота си! Тя се прибира у дома съвсем скоро!

До дни Сузанита ще бъде изписана от клиниката за наркозависими. Това е страхотна новина за цялото й семейство и за феновете й.

Сузанита

Сузанита излезе от болницата и продължава живота си нормално

Щерката на Орхан Мурад бе приета в лечебното заведение преди повече от две седмици. В центъра на борба с наркотиците Сузи на няколко пъти е на ръба. Тя изпада в абстиненция. Получава паникатаки, тъй като не може да си вземе дозата.

Въпреки това тежкото лечение дава положителен резултат. Сузанита повече от месец не посяга към дрогата. Депресията, в която изпада е почти преодоляна. Агресията у щерката на Орхан Мурад също я няма. Медикаментите, разговорите с психолозите помагат, и то доста бързо. Съвсем скоро Сузи ще се върне при семейството си, издава пред „България Днес”.

От обкръжението на Сузанита опровергаха информацията, че ще спира да пее. На няколко места в медиите се появиха слухове, че щерката на Орхан Мурад ще приключи музикалната си кариера заради проблеми с наркотиците. Според близки до певицата тя няма да спре да се развива в сферата, която я направи популярна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар