Камеран Диас е у дома от месеци, изолацията й харесва

Камеран Диас е у дома от месеци, изолацията й харесва
Гласувайте за статията

През януари тази година изненада всички с прекрасната новина, че е станала майка за пръв път. Актрисата роди първата си рожба – дъщеричка на име Радикс – на 47 години. Сега тя за пръв път се сблъсква с трудностите на майчинството и наскоро в мрежата призна, че се чувства в изолация от месеци, но е доста добре.

Диас разговаряше на живо в Инстаграм със своя приятелка, когато разказа как тече животът й в момента: „Имам тримесечно бебе – отдавна съм в изолация! Заедно със съпруга ми, дъщеря ни и домашните ни любимци караме карантината в имението ни в Лос Анджелис. И аз трябва да се грижа за всички тук“, каза през смях Камерън, като допълни, че въпреки всичко се чувства чудесно и й харесва да бъде майка.

Камеран Диас щастлива макар и в пандемия, тя е у дома с детето и близките си. Актрисата роди на 40+. Сега се радва на новороденото

Тя похвали и съпруга си, музиканта Бенджамин Мадън, който много й помага с грижите за бебето. „Той е баща мечта!“ коментира щурата актриса. Тя беше във вихъра на купона години наред, днес е спокойна и харесва дома и семейния живот. Хората се променят или просто бавно съзряват някак си.

 

Източник: Из сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар