Нова Анелия на хоризонта: Певицата с невероятни откровения!

Нова Анелия на хоризонта: Певицата с невероятни откровения!
Гласувайте за статията

Дойде времето, когато фолк звездата Анелия започна да се приобщава с порядките за една домакиня. Покрай пандемията и домашната карантина, певицата вече готви, чисти и дори ще прави био градина в двора си.

„Нямам обяснение за всичко това, което се случи. Мога да кажа, че стана много бързо и изненадващо. Този период е много благодатен за мен и семейството ми. Ако се замисля, такава голяма почивка не съм имала след раждането на моята прекрасна дъщеря Ивон“, сподели пред Деси Цонева в „На кафе“ изпълнителката на „Генерал“.

Анелия

Анелия стана нов човек в карантината

Фолк дивата не крие, че именно в този период е започнала да прави неща, които преди не си е помисляла. „Сама си чистя къщата, започнах да готвя… все неща, за които преди не ми е оставало време и за тях винаги ми е помагала майка ми. Чак сега започнах да отдавам внимание на нормалните неща“, отсече брюнетката, която също така има идея да стане и градинар.

„Възнамерявам да си направя биоградинка. Още миналата година мислех по този въпрос. Това ще ми е много чаровно и приятно занимание. Все пак за зодията ми Рак това е характерно – моят дом е моята крепост. Затова нищо, което правя в момента не трябва да ми е чуждо“, обясни пайнерката.

По случай празника Анелия обеща да направи опит за козунак. Майка й Светла пък я е научила как да прави хляб от лимец. „Наистина никога не съм правила тези неща… досега бях таткото вкъщи. Ето дойде времето за домакинята Анелия“, категорична е гласовитата заралийка, пише „Хотнюз“.

На въпроса как се справя с изолацията дъщеря й Ивон, Анелия не крие, че в първите дни била доста изнервена от ситуацията, но вече е свикнала. Още повече, че сега има повече свободно време, за да рисува. Тийнейджърката неотдавна се върна към хобито си и не спира да твори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар