Убиецът на Милен Цветков живеел като царче! (разкрития за Кристиан Николов)

Убиецът на Милен Цветков живеел като царче! (разкрития за Кристиан Николов)
Гласувайте за статията

Убицът на Милен Цветков свикнал да живее като царче!

Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот е 22-годишният Кристиан Николов, който навръх Великден отне живота на 53-годишния водещ Милен Цветков.

Милен Цветков

Палачът на Милен Цветков глезено мамино синче

Младежът не крие възможностите си на син на мастити бизнесмени. И се хвали със снимки от различни скъпи воаяжи. От профила му във Фейсбук става ясно също, че е любител на щурите технокупони и големите компании.

С днешна дата той е отбелязал, че живее в Берлин, където учат двамата със сестра му. Преди това е завършил столичната немска гимназия, но изглежда доброто образование не му е помогнало да спазва обществените норми.

Кристиан е дал положителна проба за амфетамини и канабис на теста след жестокото меле на бул. „Черни връх“ неделя вечер. Където с висока скорост от около 100 км. в час връхлетя върху колата на спрелия на червен светофар Милен Цветков.

Това обаче съвсем не е първата подобна проява на пътя на Кристиан. Тъй като и преди три месеца той е спипан от видеорегистратор в автомобил да минава на червено със същата кола – скъпо „Ауди“ Q7, подарък от майка му за бала.

Родителите на Кристиан Николов са собственици на десетки компании с различна дейност, като майка му Десислава е съдружничка и директорка във фирми на арестувания бос Миню Стайков, съобщи сайтът lifeonline.bg.

В бизнеса е замесен и синът й Кристиан, както и мъжът й Асен Николов, който също има десетки компании с разнообразна дейност.

Николов е бил и кандидат от НДСВ, а на различни публични събития, жена му Десислава демонстрира близост със Симеон Сакскобургготски, който е гостувал на нея и на Миню Стайков на фирмени събития.

Кристиан Николов по първоначална информация е леко пострадал при катастрофата и след преглед е отведен на разпит и арестуван.

Към момента от МВР не дават никаква официална информация по случая. И вече над 10 часа няма никаква яснота за ужаса, отнел живота на 53-годишния Милен Цветков, който оставя две деца сираци.

По думите на свидетел Кристиан не е бил сам в колата. С него е пътувал още един мъж, който обаче е избягал. Свидетели говорят и за момиче на задната седалка, но това тепърва ще се изяснява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Убиецът на Милен Цветков живеел като царче! (разкрития за Кристиан Николов)”

 1. Надя Делчева

  апр. 20. 2020

  Бог да прости Милен Цветков!
  Ако бяхме нормална държава този лигльо,наркоман и убиец щеше да получи справадлива присъда.
  Тук е България-страната на абсурдите!!!
  Ако си наследник ии на някой от „бизнеса”с пари си недосегаем.
  Ако си наследник на депутат също си над закона.
  Който успя да се спаси и се махна от тук е късметлия!

 2. Reva Shane

  май 01. 2020

  Значи живее в Берлин, а на всеки три месеца прави золуми по софийските улици това дрогирано леке? Марш в пандиза, иначе няма как от него да стане човек или поне да се предпази обществото от него!

  А на Милен светла му памет! Беше голям журналист и голям сладур. Бог да пази децата му!

Добавете коментар