Енджи Касабие набута мъжа си в киното!След години лутане между България и Ливан

Енджи Касабие явно смята да пусне корени у нас, след като преди няколко месеца роди тук своето първо дете. [caption id="attachment_443180" align="alignright" width="300"]Енджи Касабие Енджи Касабие и мъжът й остават у нас[/caption] Диетоложката в момента съвместява кариерата с отглеждането на бебето. Тя вече успя да намери работа и на мъжа си, за да не се свива той вкъщи като заврян зет.

Доскоро основно задължение на силната половинка на Енджи - манекенът Рабих Ел Зейн, беше да изпълнява ролята на украшение на своята жена.

Докато докторката се трепеше да обикаля България бременна, а след това и с бебе на ръце, за да прави консултации на пухкавелки, които искат да отслабнат, той се въртеше изискано около нея и й правеше компания. Явно обаче тези дни на безметежно вършене на нищо вече са отминали за красавеца и той се е хванал на работа. Полето на дейност, което е избрал, съответства на статута му на бивш Мистър Ливан, а именно киното. Той обаче поне засега не се изявява като актьор, а като персонален треньор на актьори. Рабих е започнал работа в студио „Бояна”. Там се грижи за добрата форма и тренировките на холивудските звезди, които идват у нас, за да снимат филмите си. Преди дни мачото показа снимка с една от своите първи ВИП клиентки. За широката общественост лицето й може би изглежда непознато, но тя е сред най-популярните индийски актриси, които снимат и в холивудски продукции.

Името й е Алиа Абхат. Персоналният й треньор я нарича „най-добрата индийска актриса”, като в същото време пояснява, че в момента младата дама се подготвя за снимки на нов филм. Явно затова й се налага да влезе в идеална форма, а самият той е човекът, който се грижи тази цел да бъде постигната.

Самата Енджи Касабие има доста сериозен опит във филмовите студиа в Бояна. Преди години това беше основното място, където тя развиваше своята дейност на диетолог. Ливанката се грижеше за здравословното меню на почти всички холивудски величия, които работеха у нас, включително звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Жан-Клод Ван Дам. Докато Слай снимаше у нас екшъна „Непобедимите”, дори се заговори, че си е паднал по засуканата диетоложка и за малко да се разведе заради нея. Дали това е било истина, или не, така и не стана ясно. Но е сигурно, че още оттогава Енджи поддържа солидни връзки в студиата в Бояна и сега ги използва, за да помогне на половинката си да се наложи там като персонален треньор. Нищо чудно скоро да го вкара и в някое родно риалити.

Според слуховете, подобни идеи е имало още преди година. Диетоложката е трябвало да влезе в риалити по Нова тв заедно със своя съпруг. Само че бременността й е провалила този план, пише вестник Уикенд.