Скандал: Джино Бианкалана показа как гази мерките и карантината! (виж тук)

Скандал: Джино Бианкалана показа как гази мерките и карантината! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана лично показа как гази карантината и забраната за излизане от София!

Двукратният победител в Биг Брадър Джино Бианкалана се оказа един от стотиците нарушители на строгата карантина у нас. Той и приятелката му, която е лекарка, избраха да напуснат София за Великден и да отпрашат за имота си на морето.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана гази карантината и пет пари не дава

От няколко дни Джино непрекъснато качва снимки в инстаграм профила си от красивото крайбрежие и лятната си къща в известен курорт на юг.

Той показа, че е избрал за празника украсени яйца с маски, както е последната мода.

Джино, който иначе разполага с голям двор и луксозна къща и в София, явно е успял да премине блокадата на столицата в средата на седмицата. Когато пропускателния режим бе по-лесен.

От петък обаче мерките са сериозно затегнати, така че остава опасността той да не успее да се върне в столицата. Засега обаче Бианкалана и гаджето му се наслаждават на свободата и морето и не се притесняват за прибирането си.

Въпросът е какъв пример дава двукратният победител в Биг Брадър на феновете си с пътуването си от единия до другия край на държавата, въпреки изричните призиви това да не се случва.

Още по-смешното е, че Джино е избрал за профилна снимка в инстаграм такава с призив „останете си вкъщи“. Но така са хората с много къщи из България.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар