Приятел на Милен Цветков: Не го убиха, него го екзекутираха!

Приятел на Милен Цветков: Не го убиха, него го екзекутираха!
3 (60%) 1 vote

Приятел на Милен Цветков направи шокиращо признание!

Приятел на Милен Цветков твърди, че водещият е екзекутиран!

Милен Цветков не е загинал, той е бил екзекутиран. Това заяви негов покрусен приятел в мрежата, часове след новината за зверската катастрофа до столичния мол Парадайз.

„Всъщност Милен е бил екзекутиран. На сухо и слънчево време, в района на светофара пред мола, където се кара бавно и с повишено внимание. И като казвам екзекутиран, имам предвид, че при удар отзад не виждаш нищо, само чуваш шум като от взрив.

Джипът на Милен е бил ударен със скорост над 100 км в час. И въпреки, че моделъл Forester на Subaru има 5 от 5 звезди в краш тестовете, в неравният двубой със значително по тежкия Audi Q7, летящ със скорост подходяща за магистрала, е размазан, а Милен убит.

Какво стана с идеята младите шофьори да нямат право да карат мощни коли, аз не знам.

Милен Цветков

Милен Цветков е бил буквално екзекутиран

Не знам защо дрогирани 22 годишни лекета избиват хора по улиците. Надявам се там да има камери и се надявам бащата на дрогираното леке-убиец да не го измъкне, както става често.

Всъщност на мястото на Милен днес можеше да бъде всеки от нас. И нашите деца щяха да останат сираци. Щото едно леке е бързало за поредния купон“, заяви приятел на Милен Цветков.

„Умрелият човек не може да бъде нещастен“, каза потребителката Дина.

„Нещастни са живите’, Хербьорг Васму

„Милен – завинаги в сърцата ни“, написа приятелят и чест гост на жертвата Теодор Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Приятел на Милен Цветков: Не го убиха, него го екзекутираха!”

  1. Reva Shane

    май 01. 2020

    Убиецът никога няма да се измъкне. От момента на убийството той се лиши от името си. От този момент до края на дните си името му ще е Убиецът на Милен Цветков. На негово място доброволно бих влязла в панделата.

Добавете коментар