Вижте я: Това е гаджето на убиеца на Милен Цветков! (шок снимки и разкрития)

Вижте я: Това е гаджето на убиеца на Милен Цветков! (шок снимки и разкрития)
1 (20%) 1 vote

Момичето избягало от произшествието с Милен Цветков на минутата!

Втори ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят само за това. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран келеш Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за доживотен затвор, без право на обжалване.

Милен Цветков

Появи се приятелката на убиеца на Милен Цветков

Знаем, че богаташкото синче е летял с бясна скорост, тотално неадекватен. Полицията установява употреба на канабис и амфетамини. Със същите вероятно са били друсани и другите двама в колата – синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче – приятелка на Кристиан.

Преди часове в мрежата изтекоха снимки на въпросната девойка, която изглежда потресаващо. Лицето й е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите, които прави, са откровено наркомански.

Профилът на момичето отврати с фотос на женско лице, в чиято уста е натъпкано сурово месо. Както и колаж на млади родители с „бебе канабис“.

„Само като ги видиш и ти е достатъчно. Каква е тая измет, какви са тези родители“, шокирани са потребители в мрежата. Към момента Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук, е изтрила профила си, подобно на Кристиан и майка му.

Знаем, че вчера синът на Лъчезар Иванов сам се е предал в полицията, а малко след това е била открита и младата „дама“. Тепърва двамата ще дават показания, ако изобщо имат адекватен спомен от случилото се.

А всички вече знаем кошмарната истина – Милен Цветков е бил спрял на червен светофар, когато върху него връхлита със скорост от над 100 км/ч дрогирания Кристиан. И го оставя на място!…

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вижте я: Това е гаджето на убиеца на Милен Цветков! (шок снимки и разкрития)”

  1. whoever

    апр. 21. 2020

    Сатанисти, сър.

Добавете коментар