Рут Колева чукна 30 години в пълна изолация в джунглата! (още подробности)

Рут Колева чукна 30 години в пълна изолация в джунглата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Рут Колева чукна 30 години в пълна изолация!

На трезва глава и в пълна изолация посрещна рождения си ден певицата Рут Колева. Изпълнителката е все още в мексиканската джунгла, където я завари карантината.

Рут Колева

Рут Колева чукна 30 в изолация

Изпълнителката се оказа блокирана в малко село на полуостров Юкатан, където бе преди да избухне пандемията.

И за разлика от други години, когато посрещаше рождения си ден с подобаващи купони, този път обстоятелствата я принудиха да се лиши от това удоволствие.

„18 април, 2020, ставам на 30 години. Не съм си представяла, че ще посрещна този юбилей и нова страница в живота си на 9978 километра от всичките си приятели, близки и роднини. При това изолирана в мексиканско село с наложен сух режим. Този рожден ден е много различен и със сигурност ще го запомня”, казва Рут в социалните мрежи, пише вестник „България днес“.

Въпреки наложените ограничения, които провалиха някои нейни концерти по света, Рут не пада духом и не пилее време по карибските плажове.

Тя работи по последния си албум, който започнала още преди да отпраши от Ню Йорк към Мексико. Уж за няколко дни с една раница на гърба, за да свърши бърза работа. Карантината обаче я заварва там и тя остава в Мексико.

За рождения си ден Рут Колева си пожела не подаръци, а подкрепа за новия си албум. Певицата откри кампания за набиране на средства за реализиране на проекта си и още първия ден успя да събере 40 % от сумата. Тя се опитва да събере около 5 хиляди долара и кани всичките си почитатели да се включат в нейното приключение с музиката.

Иначе Рут приема философски изолацията. „Човек може да бъде центърът и душата на събитията си. Може да се забавлява сам. Може да бъде позитивен, да твори, да се развива, да живее и да бъде щастлив дори в изолация”, обяснява Рут.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар