Намери му цаката: Преслава се скри във Врачанския балкан!

Намери му цаката: Преслава се скри във Врачанския балкан!
Гласувайте за статията

Преслава избяга на село от заразата

Топ поп фолк дивата Преслава се покри в планинско село. Бягство във Врачанския балкан си спретна фолк певицата Преслава, научи HotArena.

Изпълнителката отпътува още преди празниците в село Лютиброд, откъдето е родом мъжът й Павел. Певицата отпраши за Искърското дефиле, където семейството на мъжа й има къща.

Преслава

Преслава се скри в планинско село

Там изпълнителката и дъщеря й се забавляват свободно на двора и се радват на спокойствие и тишината на селския живот.

Преслава намира успокоение на нервите, докато е сред природата и дори се разхожда свободно в планината, където няма хора и зарази.

Често се катери и до скалните образувания Ритлите, които са близо до врачанското село, пише „България днес“.

Но дивото сърце на Преслава не се ограничава само до стоене в къща и съзерцаване на природата.

Певицата си позволява да обикаля из хълмовете, където няма зарази и хора, а изкачванията и слизанията са по-добри и полезни от всяка тренировка във фитнеса.

„Който си има село, си е много добре”, споделя с усмивка изпълнителката и добавя, че откакто е под доброволна карантина, не си е правила хирургическа интервенция.

Някои нейни фенове се усъмниха, че Преслава си е надула устните, но тя категорично отрича да си е поставяла хилаурон, за да й изглеждат по-сочни и големи устните.

Докато е навън, Преслава намира утеха в социалните мрежи–постоянно публикува снимки, прави си видеа и провежда анкети сред почитателите си, в които се включват и нейни колежки.

Така Емилия си признава, че не спира да яде, докато е закотвена в дома си, и това вероятно ще се отрази на фигурата й.

Преслава също обича да си похапва, но след това бързо изгаря излишните калории с разходки из дебрите на Врачанския балкан.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар