Бомба: Битият от Тачо на Калканджиева се оказа сексуален маниак! (виж тук)

Бомба: Битият от Тачо на Калканджиева се оказа сексуален маниак! (виж тук)
Гласувайте за статията

Битият от Тачо се оказа сексуален маниак!

Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се оказа секс маниак. Ожалилият се в МВР комшия на Тачо и Жени Калканджиева е изловен от „Господари на ефира” през 2014-а да зарибява потенциални жертви на нагона си с… реклама на трактори.

Тачо

Битият от Тачо се оказа сексуален извратеняк

„Господарите” дори направили разследване, в което в две части разказват цялата мръснишка схема на Георги Василев.

От видеата лъсна, че опиталият тупаницата на Тачо нахалник подмамил девойка срещу обещание от 2500 лева хонорар да я снима по бельо в таблета си.

Гошо Секса, както го наричали в квартала, офертирал жертвата си чрез популярен сайт да участва в реклама на трактори. След това обаче се оказва, че срещу въпросните 2500 лева момата ще трябва да бъде не само рекламно лице на четириколесните селскостопански машини, ами и интимен партньор на рекламиста в ерекция.

„Гримираният” от Тачо заради махленски разпри най-нагло обяснява на момичето, че е готов да й плаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи между 12 и 14 часа, понеже през другото време работи в Министерството на финансите, което, разбира се, не е вярно.

Както знаете, мъжът на Жени Калканджиева бе арестуван при свада в Бояна. Тачо и негови приятели се поздравявали със съседа отсреща като си пускали силна музика. Това обаче подразнило комшията отдолу и той се изрепчил на Стефан.

„След размяна на обиди Тачи му забил една тупаница. Той има тежка ръка“, обясни във Фейсбук Жени Калканджиева. Тя уточни, че по това време със сина й са били в друго жилище и не са станали свидетели на разпрата.

Заради побоя Тачо беше арестуван, след което освободен срещу 5 хиляди лева гаранция. Съседът му пък твърди, че е получил удари с юмруци и ритници по цялото тяло, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар