Шок! Хилда Казасян едвам устисква да не награби Тото(Виж доказателството)

Шок! Хилда Казасян едвам устисква да не награби Тото(Виж доказателството)
Гласувайте за статията

Хилда Казасян не може да устои на Тото

Че джаз певицата и жури в „Като две капки вода“ Хилда Казасян симпатизира на Тото, отдавна бие на очи в шоуто на Нова телевизия.

Но едва сега блондинката призна на всеослушание, че иска да награби рапъра и да го целуне.

Причината да се въздържи било единствено дистанцията, която трябва да спазва заради пандемията, а не сериозната разлика в годините им.

Тя е на 50, а любимецът й е на 28. „Нямам търпение да мине карантината, за да те нацелувам!“, емоционално заяви Казасян пред смаяния изпълнител от „Скандау“.

Ситуацията между нея и Тото пък вдъхнови интернет потребителите да иронизират „свалката“.

Хилда Казасян

Хилда Казасян горещо иска Тото

„Явно за нея размерът няма значение!“, коментираха с насмешка в социалните мрежи, визирайки неотдавнашния фал на изпълнителя с еротичното видео, в което лъсна неособено голямото му мъжко достойнство.

Миналата вечер Йонислав Йонев, както са истинските му имена, се превъплъти в образа на Джо Кокър и това буквално подмокри единствената дама в журито.

Изпълнението на Тото на култовото Unchain My Heart не беше особено близко до оригинала, но Хилда както винаги досега го поощри с четки.

Според фенове на предаването, досега на врачанина му се е получило най-добре образа на Шаги. Заради който всъщност и спечели веднъж „Капките“, пише HotNews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар