Шок! Хилда Казасян едвам устисква да не награби Тото(Виж доказателството)

0

Хилда Казасян не може да устои на Тото

Че джаз певицата и жури в „Като две капки вода“ Хилда Казасян симпатизира на Тото, отдавна бие на очи в шоуто на Нова телевизия.

Но едва сега блондинката призна на всеослушание, че иска да награби рапъра и да го целуне.

Причината да се въздържи било единствено дистанцията, която трябва да спазва заради пандемията, а не сериозната разлика в годините им.

Тя е на 50, а любимецът й е на 28. „Нямам търпение да мине карантината, за да те нацелувам!“, емоционално заяви Казасян пред смаяния изпълнител от „Скандау“.

Ситуацията между нея и Тото пък вдъхнови интернет потребителите да иронизират „свалката“.

Хилда Казасян
Хилда Казасян горещо иска Тото

„Явно за нея размерът няма значение!“, коментираха с насмешка в социалните мрежи, визирайки неотдавнашния фал на изпълнителя с еротичното видео, в което лъсна неособено голямото му мъжко достойнство.

Миналата вечер Йонислав Йонев, както са истинските му имена, се превъплъти в образа на Джо Кокър и това буквално подмокри единствената дама в журито.

Изпълнението на Тото на култовото Unchain My Heart не беше особено близко до оригинала, но Хилда както винаги досега го поощри с четки.

Според фенове на предаването, досега на врачанина му се е получило най-добре образа на Шаги. Заради който всъщност и спечели веднъж „Капките“, пише HotNews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.