Ще пръсне потника: Цвети на Криско показа напращели силиконови бомби! (виж тук)

Ще пръсне потника: Цвети на Криско показа напращели силиконови бомби! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цвети на Криско шашна с огромните си силиконови бомби, разгорещи мрежата!

Пищна гръд прелива от деколтето на красавицата Цвети Петрова. Жената на рапъра Криско показа завидна фигура в профила си в Инстаграм.

Криско

Цвети на Криско с напращяла силиконова гръд

Бившата стюардеса, която съвсем скоро се похвали с новия си силиконов бюст, се е заловила да тренира в домашни условия, за да поддържа тялото си. Цвети облече специален екип, от който гърдите й буквално преливат.

Явно половинката на Криско харесва новите си форми и държи те да са силно подчертани по всяко време, пише вестник България днес.

Припомняме, че красотата на Цвети си е също и ген. Рапърът Криско може да се похвали с млада и секси тъща. Майката на бившата стюардеса изглежда много добре за годините си, а от фотосите й в социалната мрежа наскоро се видя, че се облича хубаво и модерно.

Преди дни вестник „Уикенд“ се добра до снимки на бабата на Амая, която прескача до София всеки път, когато се наложи да гледа малката внучка.

Баба Снежана живее в Сливен, откъдето е родом и Цветелина Петрова – половинката до рапъра. Тъщата не одобрявала избора на дъщеря си Снежана и не приемала Криско за зет. Тя се опасявала, че известният рапър ще нарани Цвети.

Снежана не харесвала и факта, че рапъра е изключително стиснат за мъж с неговите възможности. Кристиан Талев е до болка познат със скъперничеството си не само сред близките си, но и сред колегите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар