Направи го: Ники Кънчев върна „Стани богат“! (още подробности)

0

Ники Кънчев върна отново „Стани богат“!

Водещият Ники Кънчев стартира онлайн викторина и възроди „Стани богат”. Популярното предаване, на което той бе лице 13 години, възкръсна в социалните мрежи, по време на карантината.

Ники Кънчев
Водещият Ники Кънчев възроди любимото на всички предаване „Стани богат“

Телевизионерът и радиоводещ всеки ден пуска в профила си в инстаграм по един въпрос и четири отговора. Викторината е кръстена „Стани космат” — закачка към играта и намигване по повод решенията на мъжете, по време на пандемията да не се бръснат, пише столичен вестник.

В играта Ники публикува един доста труден въпрос и четири отговора, един от които е верният. Противно на мненията на негови приятели, че тези въпроси няма да имат никаква популярност в инстаграм и ще изпотят твърде много потребителите, те се оказват хит.

И под всеки въпрос има поне по 50 коментара от почитатели, които се опитват да разгадаят отговора. Награди няма, но моралната победа изглежда удовлетворяваща.

Що се отнася до самите въпроси—те съвсем не са елементарни и са на нивото, на тези, които се задаваха в „Стани богат”, като са от всички области.

Водещият на „Стани богат” неведнъж е споделял, че това е любимата му игра и тя много му липсва. Шоуто превзе ефира за първи път през далечната 2001 година, по Нова.

Ники бе лице на предаването цели 13 години. През 2014 година „Стани богат” слезе от програмата, а през 2018-та се завърна на екран, но този път вече в ефира на БНТ и то с нов водещ—Михаил Билалов.

За съжаление, финансови проблеми в телевизията доведоха до сваляне на шоуто, въпреки големия му успех и в националния ефир. И в началото на тази година беше излъчен последният епизод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.