Ето колко е заплатата на Лора Крумова при Цитиридис!Бившата водеща Лора Крумова

направи пореден телевизионен трансфер в кариерата си. От скоро журналистката отново е в екипа на бТВ, но този път няма да се показва на екран, а ще бъде заместник главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис". [caption id="attachment_443356" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Ето я заплатата на Лора Крумова при Цитиридис[/caption] Крумова обаче далеч не лети в облаците от щастие от настоящата си работа. Като журналист с дългогодишен опит тя смятала, че заслужава да заема по-висока позиция, както и да получава по-добро възнаграждение.

Според запознато в момента Лора се разписва срещу 3 бона на месец, което е доста малка сума за известно телевизионно лице като нея.

От бТВ обаче ясно й показали, че няма как да се надява на повече, поне засега. В момента телевизиите масово свиват бюджетите и намаляват екипите си заради пандемията от коронавируса. Самото вечерно шоу на Цитиридис също пострада и вече се излъчва четири пъти седмично вместо пет. Това също било сред доводите на шефовете да не предложат по-висока заплата на Крумова. Тежката ситуация пък я принудила да приеме условията. От началото на годината тя е без доходи след като напусна Нова ТВ. Крумова за последно се яви в ефира на частната медия преди две години, след което излезе по майчинство и роди второто си дете. Лора е сред журналистите, които най-често прескачат между двете частни медии. Кариерата й стартира в Канал 3, а от 2000 година е част от екипа на Нова ТВ, където за известно време водеше сутрешния блок. През 2010 тя изненадващо премина в бТВ, а пет години по-късно реши да се върне при конкуренцията. Там тя стартира предването си "Комбина" с Галя Щърбева, но то не се задържа дълго в ефира. За кратко Крумова водеше неделното издание на "Събуди се", докато не забременя и излезе по майчинство. Част от колегите й в бТВ не са особено щастливи от поредното й заверъщане в медията, точно заради честите смени на работното й място. Повечето се опасяват, че сега Лора ще се опита да лобира и за приятелката си Галя Щърбева, след като тя беше свалена от ефира на Нова заради свиването на бюджетите в медията, пише столичен вестник.