Сашо Кадиев отврати зрителите! (Виж какво направи-снимки)

Сашо Кадиев отврати зрителите! (Виж какво направи-снимки)
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев отврати зрителите на Би Ти Ви

Водещият на сутрешното предаване „Преди обед” Сашо Кадиев погнуси зрителите.

Навън може времето да е леко хладно, но в студиото на „Преди обед“ се усеща адска жена от надутото до дупка отопление.А това внесе известен дискомфорт на водещия Сашо Кадиев.

Култовият актьор и тв водещ изпита истинско неудобство от топлината в студиото, докато стилистите са го навлекли с дълга риза и емблематичната за него папионка се убива около врата му, която допълнително го кара да се поти.

Сашо Кадиев отврати зрителите

Сашо неусетно разпери ръцете си, а под мишниците му се видяха огромни потни петна. Гледката в никакъв случай не се понрави на зрителите, които рано сутринта им идеше да захвърлят закуската си от погнуса.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев погнуси с потни петна под мишниците си

Синът на Катето Евро стана неволна жертва на стилистите на „Преди обед“, които не са съобразили температурата в студиото с облеклото на водещия и го изложиха по брутален начин, пише show.blitz.bg.

Изцепките на популярният зевзек не са една и две. Неговата екранна половинка Деси Стоянова често го е коряла, че пристига на работа в последната минута преди да стартира предаването в ефир, доверяват от кухнята на медията.

А за неуместните му шеги по различни поводи и празници на синът на Катето Евро се носят легенди. Но тази изцепка, с мокрите петна под мишниците, наистина погнуси зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар