Ето при коя жена бил Милен Цветков преди да го убият!(Последната му любима-снимки)

Ето при коя жена бил Милен Цветков преди да го убият!(Последната му любима-снимки)
Гласувайте за статията

Стана ясно при коя жена бил Милен Цветков преди да го убият

Преди джигита наркоман Кристиян Николов да го помете на светофара, журналиста Милен Цветков бил при последната си любима. И това е
нумероложката Милена Иванова.

Десет минути преди катастрофата Милен Цветков си тръгнал от дома й, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София. Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне. На следващия ден водещият бил на работа, за да подготвя предаване.

Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред столичен ежедневник, Милена Иванова, жената до журналиста. „Не искам да говоря нищо за момента, не съм състояние.

Но ще ви кажа че денят беше хубав за Милен… Нищо не предвещаваше подобно нещо.

Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох от лаптопа му, който е у дома.

Първо изобщо не можех да повярвам защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия. Тя съжаление няма да може да изпрати баща си защото няма как да пътуват заради карантината.

Милен Цветков

Товае последната жена на Милен Цветков, при която бил преди катастрофата

Не знам дали и нас ще ни пуснат да го изпратим заради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от съдебна медицина, защото има процедура и тогава ще се разбере кога ще бъде погребан“, разказва нумероложката.

„Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето”, сподели Иванова, която има връзка с журналиста от две години, пише HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар