Ето къде тренира по време на карантина Яна Маринова! (още подробности)

Ето къде тренира по време на карантина Яна Маринова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Яна Маринова не спира да се движи и да тренира!

Старата поговорка „Като няма риба, и ракът е риба” има нов коронавирус вариант – „Като няма фитнес зали и катерушките са фитнес”. На този модерен прочит се радва актрисата Яна Маринова, която не спира да тренира дори и в изолация.

Яна Маринова

Яна Маринова не спира да тренира

Красавицата е в дома си в пернишкото село Кладница, където живее в затворен комплекс. Хубавицата от малкия екран е известна със страстта си към фитнеса и й е трудно да стои затворена у дома.

Тъй като от началото на извънредното положение всички фитнес зали са затворени, Яна намира алтернативно решение по спортните площадки.

Звездата дори прави коремни преси на алеите за бягане сутрин и тренира активно. А освен това често обикаля с колело около комплекса, но не излиза навън. Така актрисата се справя с последствията от другата си страст — готвенето.

„Приятелите ми знаят, че не мога да готвя, но съм цар на сандвичите”, споделя с усмивка звездата. „ И понеже не може на гости, обикалям с колелото по съседите, бой с яйцата и да ме няма.

Подаряват ми козунаци и разни неща за ядене, защото знаят, че не мога да готвя”, добавя с чувство за хумор Маринова, пише вестник „България днес”.

Звездата се бори и с депресията с велосипедизъм. „Един приятел веднъж ми каза, че скуката е велика сила. Ако мислиш.

От скука се раждат най-безобидните пороци и най-отвратителните престъпления. Но и най-великите идеи. И тогава — остава само да действаш”, споделя още Яна Маринова.

Последната й публична изява беше през месец март, когато пътува до САЩ, за да представи последния си филм, в който играе с Александър Сано.

Зад Океана тя имаше интересни преживявания, но сега е в компанията само на най-близките си хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар