След раздялата с Тачо: Жени Калкаджиева шокира с нов бизнес! (виж тук)

След раздялата с Тачо: Жени Калкаджиева шокира с нов бизнес! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева намери странен начин за вадене на пари!

Странен начин да се покаже след поредния скандал в семейството си избра Жени Калканджиева. Мис България 1995 година изкарва пари от нестандартни реклами.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева рекламира напитки с канабис

В профила си в Instagram, Калканджиева промотира напитки с канабис, а във видео показва въпросните енергийни напитки, съдържащи екстракти от марихуана.

Естествено кампанията и е обвързана с коронавируса, като част от цената на този вид странни напитки ще отиде за борба с епидемията.

Със своя пост Жени предизвика редица негативни коментари. Гневна потребителка написа: „Канабисът е забранен в България, под каквато и да е да е форма”.

През последните седмици името на Жени пак беше замесено в скандал. Този път в епицентъра на събитията бе мъжът й Тачо, който беше задържан за побой над съсед.

Причината за разногласията по комшийски стават шумните купони, които често се вихрят в дома на Калканджиева.

Кратък преглед в социалните мрежи показва, че жилището на Жени и Тачо в Бояна е стабилно оборудвано за купони. Мощни тонколони, осветление със специфични дискоефекти забавляват фамилията.

След ареста на Тачо Жени отсече категорично, че в момента не живеят заедно. От известно време Жени живее с детето в друго жилище, това заяви тя в телефонен разговор с медиите. От думите й става ясно, че Стефан и тя не са заедно и това продължава от известно време.

Последното им съвместно видео в Instagram е от началото на извънредното положение. На него ясно се вижда, че семейството е заедно в дома си в Бояна, където празнуват виртуално с шумно парти рожден ден на приятелка, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След раздялата с Тачо: Жени Калкаджиева шокира с нов бизнес! (виж тук)”

  1. Киро

    апр. 23. 2020

    Калканджиева нито е красива,нито образована,а проста ку.рва.

Добавете коментар