Шок: Галка се кълчи в „Капките“ бременна?

Шок: Галка се кълчи в „Капките“ бременна?
Гласувайте за статията

Бременна ли е Галя от „Каризма”? Този въпрос вълнува феновете на изпълнителката, които я виждат все по-пухкава в последно време!

Две от приятелките на изпълнителката пуснаха мълвата в социалните мрежи, като започнаха да я разпитват доста откровено по въпроса.

Галка

Бременна ли е Галка

Дали съм бременна? Амиииииии… Дайте да говорим за шоуто „Като две капки вода”. Много се радвам, че се върнах тук, в България, за да участвам в него”, смее се певицата.

Мълвата тръгна, след като феновете на Галя забелязаха, че видимо е напълняла. И тръгнаха да я разпитват. На всички певицата отговаряше с мълчание, но пък така и не отхвърли слуховете, че може да е заченала отново.

Бъдещият татко е приятелят на Галя—Рей, с когото са заедно вече няколко години. Запознават се в Англия, а преди него Галка излизаше с барабанист на Риана, но заради честите му пътувания се разделиха.

Рей е мениджър на голяма инвестиционна компания и певицата признава, че доста го поизпотила, докато му каже „Да”. В момента той я аплодира бурно пред малкия екран, тъй като е с нея в България и гледа всяка седмица „Капките” пише „България днес“.

Преди да се кротне с любимия си, изпълнителката признава, че е била доста активна в нощния живот. Работи като организатор на купони и партита и често се среща със световни звезди.

Най-хубави спомени пази на Кийра Найтли и Джъд Лоу. Но признава, че не би желала да е известна в Англия. Работата тук и там я е научила на постоянство, но също и че няма как да те приемат от раз, а искат да се докажеш, за да те признаят.

Когато й се обадили от шоуто „Като две капки вода”, Галя признава, че мислела за промяна. „Казах си, че ако сега не се случи нещо интересно, почвам да мисля за бебе и да работя за това с моя приятел.

И хоп, случи се. Междувременно бяхме почнали да живеем с идеята за дете, искахме момиченце. Но оттогава само си повтарям–ако е момче, ще се казва като приятеля ми, а ако е момиче, ще носи името Алия. То ми е любимо”, казва още любимката на тийнейджърите от 90-те години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар