Николаос Цитиридис подчинен на Лора Крумова!

Николаос Цитиридис подчинен на Лора Крумова!
Гласувайте за статията

С нова работа се похвали Лора Крумова, която от няколко месеца заема шефско място в бТВ! Тя се завърна в медията след години на работа в Нова ТВ!

Журналистката успя да се уреди като зам.-главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и ежедневно се трудела над съдържанието на предаването. Нейни колеги твърдят, че Крумова е успяла да се спазари за няколко хилядарки заплата, като, за да се домогне до апетитния пост, се възползвала от старите си контакти в бТВ, от където всъщност започна ТВ кариерата й.

Лора Крумова и Николаос Цитиридис

Лора Крумова е шеф на Николаос Цитиридис

Още докато била по майчинство журналистката провела няколко срещи с ръководството и се договорила за позицията. Именно заради това тихомълком прекрати договора си с конкурентната Нова ТВ в последния ден на месец януари тази година. Тогава тя заяви, че между нея и бившите й шефове няма напрежение и си тръгва с добри чувства от колектива на сутрешното уикенд предаване „Събуди се“, което водеше преди да роди второто си дете.

Лора обаче тогава спести намеренията си да се върне в бТВ, но този път зад кадър, което, към днешна дата е факт. Заради новата си работа, тя се е взела в ръце и е започнала да сваля килограмите, натрупани през бременността, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар