Бум на ремонтите: Звездите използват карантината, за да си оправят домовете!

Бум на ремонтите: Звездите използват карантината, за да си оправят домовете!
Гласувайте за статията

Водещи, миски и актриси използват изолацията, за да подобрят удобствата в дома си

Докато някои се редят по опашки пред Бюрата по труда, родните звезди пръскат пари и инвестират в имотите си. Кризата за тях отвори нови възможности – имат време за похарчат натрупаното от тлъстите си хонорари, а експерти по интериорен дизайн и майстори с удоволствие приемат поръчките им.

Повечето от фолк певиците така или иначе нямат изяви и се налага да прекарват доста часове у дома. Някои от тях решиха, че сега е моментът да обновят интериора и да си създадат повече удобства вкъщи. Други се върнаха в родните си градове, където също помагат на родителите си да пребоядисат стени, да обзаведат с нови мебели и да претворят идеи, които отдавна са планирали. Гласовитата изпълнителка Райна е една от тях, след като прецени, че ще се чувства най-добре, ако се изолира при семейството си в Сандански.

Преслава пък се запъти към Лютиброд във Врачанския балкан, откъдето е фамилията на мъжа й Павел. Само така малката им дъщеря можела спокойно да се забавлява на двора, а певицата има възможност да се разхожда по безлюдни пътеки в планината. Двамата с Павел вече обмислят какво да реконструират, за да адаптират максимално средата за момиченцето си през лятото. Тъй като сезонът все още е под въпрос, по всяка вероятност плановете им за почивка на морето ще пропаднат, но за сметка на това ще отскачат по-често до къщата си в Искърското дефиле.

Синоптичката Гери Малкоданска дори си навлече гнева на съседите, защото се отдаде на активен ремонт, докато страната ни е в извънредно положение. Заедно със своя съпруг – интериорния дизайнер Алекс Ковачев, двамата наскоро се сдобиха с апартамент, който имал нужда от сериозна намеса, за да пасне на вкуса на ВИП двойката. Къртенето и блъскането обаче не се понравило на околните, които започнали да недоволстват от шума. Малкоданска и половинката й обаче нямат избор, защото няма къде да живеят и трябва да се нанесат в най-кратки срокове.

Най-пестеливи, а и предвидливи, се оказаха някои любимци от актьорските среди.

Обичаната и вечно усмихната Албена Михова си купи къща в Троянския Балкан. Въпреки че постройката е на почти цял век, тя се е захванала с ремонта и изобщо не скучае на село. Компания й правят сина й със своя приятелка, като Михова не е спряла напълно и да работи. Тя преподава на деца и споделя опита си пред камера, за да почерпят те от комедийния талант на актрисата.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар