Убийството на Милен Цветков развалило сватбата на Кристиан и Симона! (Разкрития за живота им)

Убийството на Милен Цветков развалило сватбата на Кристиан и Симона! (Разкрития за живота им)
Гласувайте за статията

На прага на сватба са били обвиненият за умишленото убийство на журналист на Милен Цветков и неговата приятелка, която избяга от мястото на фаталната катастрофа в София на връх Великден!

22-годишния Кристиан Николов и гаджето му Симона Цанкова били във фактическо съжителство. Двамата имали връзка от няколко години. Това става ясно от показанията на майката на момичето. Заедно с двамата в автомобила е бил Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Симона и Георги духват от мястото на катастрофата, а впоследствие прокуратурата ги обвини за затаяване на факти и обстоятелства по престъплението.

Милен Цветков убиец

Убиецът на Милен Цветков е мислил да се жени за гаджето си

Подробности за връзката между дрогираният Кристиан и Симона стават известни на криминалистите още в първите часове на разследването покрай разпитите на техните близки. Двамата се запознават, докато са ученици в столично 73-то училище. Симона е година по-малка от гаджето си. Заради куп провинения Кристиан е преместен в Немската гимназия, а след като завършва отива да следва в Германия. Симона е приета за студентка по психология в Софийския университет.

Двамата произхождат от семейства с много различен социален статус.

Майката на Кристиан – Десислава, е богата бизнес дама, баща му – предприемач. Двамата са разведени. Кристиан живее с майка си, когато не е в Германия.

Родителите на Симона са хора от средната класа. Баща й работи в куриерска фирма, майка и се занимава с недвижими имоти. От профилите на Симона в социалните мрежи се вижда, че момичето е с отношение към дрогата и бунтарството. На стената си качва провокативни и скандални снимки с разгулни купони в компанията на татуирани младежи с разширени зеници.

Симона има съвсем различен имидж в университета съобщава „24 часа”. Сред колегите тя била известна като старателна студентка. На лекции ходила без пиърсингите, които са накичени по лицето и на снимките в мрежата. Самата Симона и Георги Иванов отказа да дават показания пред разследващите . Според непотвърдени към момента данни Кристиан, Симона и приятелят им са били на купон на Витоша преди кървавия инцидент. Предположенията са, че там компанията се друсала с дрога.

По време на делото на определяне на мярката за неотклонение на Кристиан в сряда късно вечерта той самият заявил, че е сгоден и това бил един от мотивите му да поиска да бъде пуснат от ареста, който не бе уважен, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Убийството на Милен Цветков развалило сватбата на Кристиан и Симона! (Разкрития за живота им)”

 1. ТАШО

  апр. 24. 2020

  ДА БЕ,ОЩЕ МАЛКО ИИ ЩЕ ПОВЯРВАМ,ТОВА МОМЧЕ Е ЖИВ ДЯВОЛ И НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!

 2. Reva Shane

  май 01. 2020

  Как само звучи: „заради куп провинения к-н е преместен в Немската гимназия“… Демек: за наказание са го заточили в една от най-елитните гимназии в България (вместо да го изпратят в ТВУ, където му е мястото). Може би тогава щеше да стане човек. Ами сега, след като стана убиец, какво „наказание“ ще му измислят? Ще го предложат за шеф на ДАНС?

  Колкото до годежа, това и аз не го вярвам. Майка му на к-н мяза на селска пръчка, но в консервативна държава като нашата дори една селска пръчка има някакви критерии за бъдещата си снаха и не би одобрила една надупчена и дрогирана мърла, която се храни със сурово месо и няма пет рубли за зестра.в джоба. Жалко, че тези отпадъци погубиха един прекрасен човек.

Добавете коментар