Синди Крауфорд не пропуска този празник

Синди Крауфорд не пропуска този празник
Гласувайте за статията

На дата 22 април милиони хора по света отбелязват Международния ден на Земята. Синди Крауфорд обича този празник и не пропусна да сподели снимка в мрежата, с която да покаже колко е важен той и защо на този ден, а и не само, трябва да си припомняме, че околната среда е уязвима, крехка и трябва да я пазим за наше добро.

На снимката тази година Синди е в парка, застанала до едно дърво, събирайки слънчеви лъчи. Не знаем дали снимката е стара, или супермоделът е нарушил за кратко изолацията, знаем само, че в момента всички искаме не повече, а просто да се разходим на слънце в парка. „В момента да бъдеш навън и да дишаш свеж въздух, е същински лукс. Затова трябва да сме благодарни за прекрасната планета Земя, която е наш дом, и да се молим за нейното оздравяване“, написа Крауфорд в мрежата. Наистина в последно време много хора успяха да направят своите преоценки. Освен това, стоенето по домовете оказа добро влияние върху околната среда още след първите седмици. Това е добър момент да си дадем равносметка за това, че всяко наше действие си има последствия и то не маловажни, затова  да сме разумни е повече от решаващо във времената, в които живеем.

След консуматорското общество идва и времето на тези, които да анализират и да коригират донякъде направените вече грешни избори.

 

Източник: Из сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар