Фънки не страда от комплекси и затова кара миниатюрна количка!

Фънки не страда от комплекси и затова кара миниатюрна количка!
Гласувайте за статията

Фънки доказа, че не страда от грандманщина. Той не е като някои известени личности, които държат непременно да ги видят с голямо и лъскаво возило!

Димитър Ковачев – Фънки заряза мощните големи джипове и сега се возя във възможно най-малката кола. Той джитка из цяла София с малкото превозното средство.

Фънки

Фънки в малката си кола

„Колата не ми е най-важното нещо. По-важна ми е китарата“, категоричен е Ковачев. Фънки бе хванат от папараците на „България Днес” в изумително малкото спрямо габаритите му возило.

Той стриктно спазва всички противоепидемиологични препоръки, като носи маска на обществени места. Типично в негов стил тениската му изразява красноречиво мнението му. Музикантът дори не се и опитва да скрие огромния среден пръст на дрехата си, когато влиза в банков клон.

По повод отношението му към извънредното положение той споделя, че най-трудно е за творците.

„Положението е много кофти за нас музикантите. Не можем да пътуваме, изолирани сме както всички хора с намордника на устата. Това е!”.

На въпрос дали страхува да не се зарази Фънки отговаря: „Не ме е страх, обаче не съм виждал майка ми на живо повече от месец. Чуваме се всеки ден по телефона, предпочитаме да я пазим, защото е възрастна”, казва журито в „Като две капки вода“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар