Какво се случва с Ивана: Певицата е под строга карантина!

Какво се случва с Ивана: Певицата е под строга карантина!
Гласувайте за статията

Ивана е певицата на народа и дори в условия на пандемия се опитва да вдига духа на своите почитатели с онлайн концерти от вкъщи.

Тя се е изолирала в дома си в Пловдив и признава, че не е излизала близо месец: “Аз съм може би един от най-отговорните хора и когато се каже нещо, аз наистина го спазвам. Както от чувство за отговорност към себе си, така и към другите хора„, казва Ивана.

Ивана

Ивана не излиза изобщо от вкъщи

И допълва: „Не ми е скучно и вече четвърта седмица намирам какво да правя – пренаредих целия си гардероб, изхвърлих много дрехи… Четох някъде, че ако една дреха или вещ не ти носи щастие, когато я вземеш, по-добре я изхвърли. В момента, в който се разчисти цялото пространство, сякаш влезе друга енергия, друго настроение вкъщи“, пише „Хотнюз“.

„После започнах с телефона, изчистих стари контакти, снимки… За първи път от години ми се наложи да си направя сама маникюр, опитах се да си боядисам косата сама, отспах си”, откровена е Ивана в онлайн интервю за “Преди обед”.

Звездата на “Пайнер” разказва, че е наваксала и със собствен YouTube канал навръх Лазаровден. Там вече са качени двата й онлайн концерта, които тя направи по време на празниците. И за нея този Великден е различен, защото месец и половина не е виждала майка си и баща си, и не само: “Великден е празникът, на който аз винаги си ходя в Айтос, ние се събираме там, обикалям църквата. И Теди я няма, и тя е в София. Тук съм с моите колеги, най-скъпи хора – Стояна, Румен, Ванката. Това малкото сладурче, което ми дава толкова много кураж, все едно ми замества Теди, но не е същото. Чувам се с Теди и родителите ми по няколко пъти и сега говорим много повече, и се моля само да минем през цялата ситуация, без да става по-лошо“, споделя изпълнителката на „Нещо нетипично“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар