Мари на Гала изплака мъката си!

Мари на Гала изплака мъката си!
Гласувайте за статията

Дъщерята на Гала пропищя от мъдрец, който ѝ никне в момента. Младата Мари Будева сподели преди дни, че има проблеми със зъба си, който я тормози!

Не искам да се оплаквам много, но положението с този мъдрец не е добре. Боли ме и малко ми е подуто. Мога през бузата да го напипам и не мисля, че расте, където трябва”, изплака мъката си момичето.

Мари на Гала

Голяма болка мъчи Мари на Гала

В трибуна за споделяне то превърна своя профил в Инстаграм, където веднага заваляха съвети как да се справи с болката. Оказа се обаче, че проблемът не може да се реши в домашни условия. Трябва да се намеси зъболекар. По-късно през деня Мари разкри решението си относно стърчащия мъдрец. „Зъбчето ми още е подуто. Лекувам го с маски. Ще го вадя”, отсече тя.

Лечението с маски се оказа шега – Мари просто си била направила на лицето маска за разкрасяване. Но след като решението за ваденето беше взето, тя се изправи пред нова дилема: да отиде ли на зъболекар веднага, или да чака по-подходящ момент заради съветите за социална изолация. Накрая болката се оказа по-силна от мерките на щаба за борба с коронавируса. Мари си взе чантата и отиде на зъболекар, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар