Галка чака чернокожо бебе

0

Бившата дуетна половинка на Миро пее с огромен корем в „Като две капки вода”, старае се да го прикрива!

Бременна ли е Галя от разпадналия се дует „Каризма” или просто е прекалила с празнуването на великденските празници, се питат зрителите на „Като две капки вода”, в което тя участва. В понеделник вечерта, когато бе поредният епизод на шоуто за имитации, Галка показа заоблено коремче, каквото обикновено имат бременните в петия или шестия месец.

Галка
Галка бременна от чернокож?

Черният гащеризон на певицата недвусмислено разкри огромен и щръкнал корем. Начинът, по който Галя държеше ръцете си върху него-типичен жест на бременните жени, още повече засили съмненията, че 42-годишната певицата е напът да стане майка. Водещият Васил Василев – Зуека също недвусмислено намекна пред зрителите, че певицата чака бебе. „Кога да чакаме младенеца?”, попита след изпълнението й актьорът.

Самата тя неведнъж е споделяла, че кукувицата на биологичния й часовник скоро ще излети, затова все по-често се замисляла за потомство.

Както е известно, бившата сценична половинка на Миро има дългогодишен приятел в Англия, където живее от няколко години. Двамата с чернокожия Роб така и не сключиха брак, макар че още преди 10 години се говореше, че са се сгодили.

Те се запознали покрай общия си интерес – музиката. Англичанинът бил барабанист, а в първите години от живота си на Острова Галя се изявявала като певица по пиано баровете на Лондон. По-късно родената в руския град Сургут певица се отказа от музикалната кариера и създаде сайт за кетъринг, който се оказал доста доходоносен, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.