Нели Петкова крие бащата на детето си от срам?

Нели Петкова крие бащата на детето си от срам?
Гласувайте за статията

Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Нели Петкова стана майка на малкия Даниел, но пази в тайна бащата на сина си и избягва да говори за него.

За разлика от повечето си колежки, 36-годишната певица не изнася никаква информация за личния си живот и не публикува снимки от семейния архив в социалните мрежи. Нели не се появи на нито едно публично събитие с него, обяснявайки, че любимият й не обича светската суета. Оказва се, че певицата има основателна причина да го крие.

Нели Петкова

Нели Петкова крие мъжа до себе си, защото се срамува, че му е била любовница

Американецът Джералд Грийн е финансист, занимава се с телевизия и продуцентство и е с около 20 години по-възрастен от Нели. След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал семейството си, развел се и заживял с певицата, пише „Уикенд“.

Заради мистерията, в която бе обвила бащата на рожбата си, след раждането на Даниел в столичната клиника „Надежда” на 15 август 2017 г, плъзнаха най-различни версии. Според едни бившата беквокалистка станала самотна майка, според други таткото бил семеен.

Някои дори заподозряха, че Нели тайно е родила наследник на бившия си работодател Слави Трифонов, с когото имали любовна авантюра. Никой от познатите на певицата не е виждал американецът Джералд, с когото Нели имала връзка в продължение на 4 г.

Джеф се влюбил в нея по време на неин гастрол в Щатите преди 4 години. Там общи познати ги представили един на друг, те изпитали симпатии, но не се влюбили от пръв поглед. Известно време се срещали само като приятели, опознали се, харесали се и любовта дошла.

Джеф делял времето си между родината си и нашата страна. Нели също пътувала до САЩ. Заради разликата във възрастта им певицата не искала да предизвиква коментари, че връзката й е по сметка.

„Двамата с него имаме съвършенно различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен – шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата.

Заради пандемията от коронавирус семейството се е изолирало в София. В социалните мрежи чужденецът често публикува снимки от пустите улици на столицата и недоволства от мръсния въздух. Джеф редовно следял нивото на фините прахови частици и съветвал своите приятели в чужбина да не посещават България през зимата, когато въздухът е най-мръсен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар