Ексклузивно: Ето го женихът на Муки! (щерката на Стояна се венчава)

Ексклузивно: Ето го женихът на Муки! (щерката на Стояна се венчава)
Гласувайте за статията

Щерката на Стоянка Мутафова – Муки ще се омъжва за любимия си Георги!

Бъдещият жених на дъщерята на Стоянка Мутафова Муки – Георги Петров, е неин връстник. Двамата с Муки ще се врекат във вярност след пандемията, която ни застигна.

Муки

Щерката на Стоянка Мутафова – Муки ще се омъжва

„Казах „Да“ на Гошо, познавам го от цяла вечност“, сподели пред вестник „България днес“ щерката на великата актриса.

Това е поредното предложение за брак за Грубешлиева и тя не смята да го пропуска, нищо, че в сърцето й не гори толкова страст, колкото искрено приятелство.

„Мисля, че най-накрая Стоянка ще се успокои на оня свят – няма да остарея сама, човекът е добър и си заслужава да се свържа с него. Ще се оженим като свърши тази лудост с карантината.“, сподели Муки.

А човекът – това е синът на известните актьори Борис и Райна Петрови. „Харесвам Муки от детинство. Ние сме най-добри приятели, познаваме се от малки и си помагаме. Винаги ще съм до нея“, сподели Гошо.

Самата Муки не крие, че той й пазарува, помага й с всичко, чуват се постоянно по телефона. Тя пък била неотлъчно до него когато преди 6 години починала майка му. След смъртта на Стояна той също постоянно я питал от какво има нужда и дали иска да дойде да я види.

Приживе самата Мутафова споделяше, че ако трябва да избира мъж за дъщеря си, това ще бъде именно Гошо, който е на една възраст с Грубешлиева и двамата много се разбират.

„Райна, майка му, като бяха малки, все казваше: „Дай да ги оженим двамата, ма, Стояно“, а аз й се смеех“, разказа великата комичка преди да си отиде от този свят.

„Мама е била права. Сега може да си отдъхне“, сподели Муки. Според нея двамата с Георги, като деца на артисти, имат много общи теми. Тя има един брак с грък, с когото са разделени повече от 40 години, макар разводът да стана факт едва преди 5.

Двамата с гръцкия бизнесмен се разделят по нейна молба, защото майка й много й липсвала, когато живяла с него.

Муки е имала кратка връзка и с Иван Славков, а най-голямата й любов е художника Сашо Балкански. Двамара са заедно 14 години, но тя го изоставя, тъй като е доста по-възрастен от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар