Славена Вътова не спира да снима семейните излети! (виж тук)

Славена Вътова не спира да снима семейните излети! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славена Вътова не се отделя от телефона си, снима всичко, което прави!

Неразделна с телефона си е Славена Вътова. Бившата ни Мис България бе засечена на семейна разходка, по време на която не отлепяше поглед от телефона. Но и правеше снимка след снимка.

Славена Вътова

Славена Вътова не се отделя от телефона си

Облечена в скъпи маратонки и тесен анцуг, тв водещата изведе на разходка и двете си дъщери, пише вестник „България днес”.

Дрехата подчертаваше стройната й фигура. И доказваше, че Славена не е качила и грам, въпреки извънредното положение.

Моделката бе в компанията на дъщерите си, както и на съпруга си. А таткото не изпускаше от поглед наследничките си по време на излета.

Припомняме, че наскоро плъзна слухът, че Славена Вътова май е увеличила бюста си. Подозрението се появи в началото на април. Когато „Мис България 2006” сподели видео като лице на кампанията в подкрепа на българските медици.

Красавицата, която последно за кратко беше ко-водещ в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, е сред известните лица на инициативата на Министерството на здравеопазването. И прикани всички, които имат възможност да изпратят смс, за да подпомогнат закупуването на специализирана медицинска апаратура, лични предпазни средства и други.

Посланието на Славена, както и на другите известни личности в кампанията, предизвикаха разнопосочни реакции, които са обясними в условията на пандемия и последствията от нея.

И все пак наред с различните мнения по темата, се прокрадна и любопитният въпрос дали Славена се е подлагала на естетическа интервенция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар