Валя Войкова призна: Мечтая си за целувки! (още разкрития)

Валя Войкова призна: Мечтая си за целувки! (още разкрития)
1 (20%) 1 vote

Валя Войкова си мечтае за целувки!

Валя Войкова не си губи времето по време на извънредното положение. Тя продължава работа, макар и от вкъщи, а освен това и учи. Бившата тв водеща следва магистратура по специалност „Политически науки”.

Валя Войкова

Валя Войкова си мечтае да целува и прегръща свободно

„Четат ми лекциите онлайн. Уплътнявам си добре дните, но страдам, че не мога да прегърна и целуна хората, които са ми на сърцето. За съжаление все още не се знае кога България и светът ще се върнат към нормалния живот”, сподели пред репортер на вестник „Уикенд” някогашната топ новинарка на БНТ, Би Ти Ви и ТВ7.

Припомняме, че преди време гръмна новината, че джаз чаровницата Хилда Казасян отмъкнала мъжа на Войкова. Става дума за Пламен, с когото Хилда живее и до момента и са лудо влюбени.

Разказаха, че за немалко време красивата новинарка живяла в любовен триъгълник с мъжа си и джаз певицата. В крайна сметка дъщерята на Вили Казасян успяла да ги раздели и да сложи край на 20-годишния им брак.

Според една от версиите Войкова първа е изневерила на мъжа си, според друга музикалната звезда е откраднала Пламен от нея.

Най-потърпевш от ситуацията се оказал синът на журналистката и бизнесменът, който, макар и голям, не преживял леко скандалната раздяла на родителите си, писа Ретро.

В продължение на почти година Хилда упорито отричаше да има връзка с Пламен, но след официалния му развод тя побърза да го представи публично.

Неотдавна тя призна, че е получила предложение за брак, но едва ли ще се стигне до сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар