Щерката на Цветана Манева гледа стари хора в Австрия: Остана без работа! (виж тук)

Щерката на Цветана Манева гледа стари хора в Австрия: Остана без работа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Цветана Манева си търси нова работа в Австрия!

Надежда Пенчева, единствената дъщеря на актрисата Цветана Манева, усилено си търси нова работа. От години наследницата й от брака й с оператора Николай Пенчев, се е установила да живее във Виена със съпруга си Борислав Петранов.

Цветана Манева

Щерката на Цветана Манева закъса за работа заради пандемията

Доскоро се издържала, гледайки болни пенсионери, но заради извънредното положение в Австрия, закъсала за работа.

Надежда публикувала обява в социалните мрежи, че си търси ново препитание. Сред услугите, които предлага, са пазаруване и грижи за възрастни хора и майка с деца, както и помощ в домакинството.

Заплащането, което Надежда очаква е 10 евро на час. Макар че щерката на Цветана Манева не предполагала, че животът й ще се стече по този начин, тя се чувствала щастлива със съпруга си и двете им деца.

Надежда често си идвала у нас, но не планирала да се върне завинаги. Дъщеря й Цвети била ученичка, а синът й Петър учел за юрист.

Надежда е родена от втория брак на звездата на българското кино и театър. Съпруг №1 на Манева е Мистър „Минута е много” Петър Вучков.

Оженили се през 60-те години на миналия век, когато следвали във ВИТИЗ. Бракът им издържал едва 2 години.

След него Манева се омъжила за Николай Пенчев, но и този брак се оказал несполучлив – изтраял 4 години, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар