Мария Силвестър побесня: Замесиха името й в колосална измама! (още разкрития)

Мария Силвестър побесня: Замесиха името й в колосална измама! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Мария Силвестър бясна, замесиха името й в измама!

Името на Мария Силвестър беше замесено в грозна онлайн измама. Това съобщи самата тя чрез социалната мрежа Инстаграм. 43-годишната брюнетка сподели, че в нета се рекламират продукти за отслабване като в началото на обявата дори е използван неин цитат.

Мария Силвестър

Мария Силвестър замесена в измама с продукти за отслабване

Оказа се, обаче, че тя нито е лице на въпросната компания, нито някога е давала интервю за бранда. Измамниците не само са съчинили думите на Силвестър, но и с известна доза хитрост са дръзнали да използват нейни кадри от стара професионална фотосесия.

„Хора, някой си прави реклама на гърба на моя снимка от реклама. Да знаете, че са фейк и са много нахални“, пише водещата.

Тя споделя скрийншотове от рекламата, като впечатление прави началото на публикацията – „Мария Силвестър: Най-добрият начин за изгаряне на мазнини до 50 кг за всички възрасти“. Линкът води към италианска страница.

Любопитното е, че лицето на Силвестър определено е привлекателно за темата, тъй като през последните месеци тя реално стана неузнаваема. Истината за това обаче се дължи на строг хранителен и тренировъчен режим без употребата на добавки.

Последователите на Мария Силвестър не останаха безучастни и част от тях дори припомниха фалшивата реклама, отново с продукти за сваляне на килограми с поп фолк певицата Преслава.

През изминалата година звездата на Пайнер стана жертва на подобна низост, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар