Антон Хекимян и Василена Гръбчева отново работят заедно!Василена Гръбчева и Антон Хекимян

отново се събират, само че не в живота, а в работата си. Бившите влюбени вече няма да делят общо жилище, но ще делят една и съща редакция – тази на Би Ти Ви. [caption id="attachment_443649" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян и Василена Гръбчева отново заедно[/caption] Гръбчева, която в момента е в майчинство, най-вероятно няма да се върне на работа в Нова, където се трудеше до края на миналата година, а ще се прехвърли директно при конкуренцията.

Човекът, който е уредил работа на русокосата репортерка в нюзрума на Би Ти Ви, е главната редакторка на актуалните предавания там Валя Гиздарска. Тя е шефка на водещия на сутрешния блок – Антон Хекимян.

Работила е с Василена преди години в Нова тв и двете до ден днешен са в идеални отношения, твърдят запознати. Ето защо Гръбчева е получила от Валя предложение след майчинството си директно да се премести в Би Ти Ви, вместо да се връща в Нова, където вече не са й останали много близки колеги. Най-гледаната частна телевизия била работно място, за което Гръбчева от години мечтаела, така че веднага приела офертата. Фактът, че ще работи рамо до рамо с бившия си любим – Антон Хекимян, не я притеснявал, тъй като връзката им отдавна е история. А актуалният мъж до нея не ревнува от водещия, от когото е отмъкнал блондинката. Как арменецът приема шанса да се среща всеки ден с жената, разбила сърцето му? От това нито тя, нито шефката му се интересуват.

В Би Ти Ви вече очакват и други две дами от Нова. Това са поставените миналата седмица в „престой” Мирослава Иванова, която доскоро водеше сутрешното уикенд предаване „Събуди се”, и нейната продуцентка Станимира Иванова.

Водещата е приятелка на Валя Гиздарска повече от 20 години и до момента са се движили в комплект на всичките си работни места. Двете се сближават още през 90-те години на миналия век, когато работят заедно в Канал 3. Мира е репортерка там, която по-късно става водеща на новините, а Валя е нейна редакторка. По-късно Гиздарска се прехвърля в екипа на „Здравей, България” в Нова при тогавашния водещ Милен Цветкова, който този Великден загина, блъснат от дрогиран шофьор на кръстовище в София. Валя взима със себе си и Мирослава. Ако последната бъде официално съкратена от Нова, както се очаква до дни, сценарият ще се повтори, само че в Би Ти Ви. Този път в него ще бъде включена и продуцентката Станимира Иванова, която също доста време е работила под ръководството на Гиздарска. Гиздарска не за първи път спасява Мира Иванова от безработица. Преди време тя й помага да се премести от „Здравей, България” в обзорно предаване на Иван Гарелов в Нова, създадено по модела на „Панорама” в БНТ. То обаче остава в ефир много кратко, а след спирането му Иванова се записва в Бюрото по труда. Валя впряга всичките си връзки, за да върне приятелката си в Нова. Сега прави същото, за да я прибере в Би Ти Ви, камо че придружена от най-добрите си дружки в работата – Станимира и Василена. Засега няма информация какво ще стане с другите две поставени в „престой” лица от „Събуди се” – Галя Щърбева и Мария Йотова, пише вестник Уикенд.