Срам не срам: Преслава се запасява с тоалетна хартия! (още подробности)

Срам не срам: Преслава се запасява с тоалетна хартия! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава искаше да се запаси с тоалетна хартия, но се оказа почти свършила!

Фолк певицата Преслава излезе на шопинг за тоалетна хартия. Певицата сама се похвали с нестандартното преживяване, което си организира.

Преслава

Преслава се радва като малко дете на стоките от първа необходимост

Изпълнителката обаче тъжно споделя, че е успяла да си вземе само един пакет с популярната напоследък стока. Обаче се е запасила с различни видове почистващи и перилни препарати за пране и съдове.

„Поне съм скромна откъм покупката на тоалетна хартия”, шегува се изпълнителката. В последните седмици този артикул се превърна в най-търсеният и най-пародираният у нас, пише вестник „България днес“.

В условията на карантина и ежедневна скука, Преслава е поредната звезда, която споделя всяка крачка, която прави. Изпълнителката се снима на пазар, а преди това показа и как с Паола излизат на разходка, тъй като наследничката й също има нужда от свеж въздух.

„Ще ходим до магазина, та да ви се похвалим. Ние ще чакаме тате в колата, но пак си е малка разходка сред цивилизацията”, написа тя в социалните мрежи.

Изглежда певицата не смее да рискува да води дъщеря си по магазините заради върлуващата пандемия, затова е решила да изпрати Павел със списъка с покупки.

„Пътуването до супермаркета и разглеждането на щандовете си е екстра екскурзия в този период”, добавя с хумор сестрата на певицата–народната певица Ивелина Колева.

Колежката й Софи Маринова също се зарадва на неочакваното пътуване. Такъв е животът под карантина — и малките неща са радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар