Орхан Мурад втрещи: Изкарах коронавируса! (ето как се е чувствал)

Орхан Мурад втрещи: Изкарах коронавируса! (ето как се е чувствал)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад смята, че е прекарал коронавируса!

Лоша кашбица, силно и дълго продължила болка в гърлото и ушите – това са симптомите, които карат Орхан Мурад да вярва, че е преболедувал коронаривуса.

Орхан Мурад

Орхан Мурад смята, че е прекарал вече коронавируса

„Около 20 март преболедувах това нещо. Имах неприятна кашлица, която изчезна сравнително бързо. Повече време обаче продължиха силните болки в ушите и гърлото. Имах температура, но тя не е задължителна за боледуването от коронавируса”, споделя даровития музикант.

Орхан не е сигурен, дали е прекарал вируса, тъй като не си е правил тестове, пише вестник „България днес“.

„Ако съм го изкарал, то е било леко. Както твърдят специалистите, повечето хора могат така да го преболедуват. Надявам се, че съм изградил имунитет, ако съм бил болен от вируса”, каза още Мурад.

Певецът вярва в колективния имунитет и смята, че той е начинът да се пребори заболяването. Орхан обаче смята, че мерките в страната е трябвало да бъдат по-различни.

Да се изолират възрастните и болни хора, а останалите да се оставят да работят и да излизат навън, за да върви икономиката напред и да не се изпада в тежки кризи.

„Имам колеги, които скоро ще са на ръба на оцеляването. Как ще изхранват семействата си?”, пише притеснен изпълнителят.

Орхан не пропуска да отбележи и вредите върху здравето, които оказва липсата на карантина. Липсата на слънце и въздух могат да въздействат върху общото здраве на човека и на психиката му, смята той.

„Накрая хората ще излязат изнервени и бедни от ситуацията. Няма да има вяра между тях, която е толкова важна в света”, дава черна прогноза певецът.

За щастие, Орхан вече се чувства добре. Здрава е и съпругата му Шенай, която семейството пази като очите си.

Любимата на певеца преди години преживя операция заради рак на млечната жлеза. През 2017 година блондинката призна, че е оперирана и всеки шок може да влоши състоянието й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар