Христо Кидиков му намери цаката: С този трик се спасява от вируси!

Христо Кидиков му намери цаката: С този трик се спасява от вируси!
Гласувайте за статията

Христо Кидиков бори успешно всякакви вируси с този изпитан трик

Естрадната легенда Христо Кидиков твърди, че е намерил начин да се пази от вируси и зараза.

Христо Кидиков

Христо Кидиков не се страхува от коронавируса

Поп звездата и изпълнител на хита “Хей, живот, здравей, здравей!” не се страхува и от коронавируса. Защото е убеден, че този трик го пази от опасната зараза.

„Грип не ме лови. Дано да не дърпам дявола за опашката.Откакто се помня, не съм се разболявал тежко.На всеки шест месеца ходя на прегледи-кръв, урина и т.н. Живея здравословно.

Всяка вечер пия по чаша ракия идве вино.Не ям по много и се чувствам отлично”, споделя 73- годишният певец.

Христо Кидиков и третата му съпруга Снежана живеят щастливо в селската им къща в Еленския балкан, в село Кладни дял.

Къщата е наследсттво на бащата на съпругата му. Всичко наоколо било запустяло, но двамата се захващат и го облагородяват.

Роденият в Пловдив Христо Кидиков, станал звезда с установяването си в София, се ожени тайно на 11 ноември 2011 година във Велико Търново за новата си жена.

Това е брак №3 за естрадната легенда и №2 за половинката му Снежи.

На втората си съпруга, от която има двама сина, оставя четиристайния си апартамент в столицата. Разводът му е труден и зрелищен.

Но Кидика, както го познават всички, твърди, че от дългогодишното си съжителство с втората си съпруга получил само ,,Нерви, високо кръвно и холестерол”.

„Не исках някоя сутрин да се събудя, без да мога до помръдна ръката или крайниците си или пък да ме намерят озъбен от телесен студ, предал грешната си душа на Архангел Михаил.

Дали тогава щях да бъда по- полезен на децата си, отколкото сега, когато помагам с каквото мога? Защото те пораснаха, дадох им каквото можах, за да бъдат подготвени за трудния живот,

и след нелицеприятен развод поех по пътя към новото предизвикателство, което в крайна сметка щеше да ме доведе до спокойните и тихи води на третата възраст”, признава известният певец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар