Неочаквано: Мадам Мулти – Дарина Павлова разпродава имотите си! (още разкрития)

Неочаквано: Мадам Мулти – Дарина Павлова разпродава имотите си! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Дарина Павлова е започнала да разпродава имотите си!

Една от най-богатите българки Дарина Павлова започнала да разпродава имотите си. Само преди няколко дни те е пуснала за продан апартамент в центъра на Рим. В момента той се отдава под наем за 12500 евро на месец.

Дарина Павлова

Дарина Павлова разпродава имотите си

Според финансисти в кризата след пандемията ще е трудно толкова скъп имот да се продаде. Именно затова Павлова се е съгласила да го отдаде под наем докато намери купувач.

Имотът на площ 430 квадратни метра се намира в дворец построен през 1800-та година от големи италиански архитект Валадиер и се намира точно в центъра на италианската столица. На партера на първия етаж на същия дворец се намира две от най-изисканите заведения на Рим.

Най-големият купон който се е вихрил в палата на Дарина е на нейната 50-годишнина, когато лично Силвио Берлускони гостува със свитата си.

Междувременно Мадам Мулти се раздели по приятелски със секретаря си Сандро Рубини, който се слави, че си пада по мъж. В момента той е с нов мъж до себе си и в мрежите се хвали с него по плажовете на Мексико.

Приятели на Дарина споделят, че след пандемията в средата на другия месец тя е намислила да гостува на децата си – в Дубай при Венцислава, или в Щатите при Паола.

В момента Дарина Павлова живее под наем в Рим, но в далеч по-скромен апартамент, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар