Отново влюбена: Нов мъж води Анита Мейзер в пустинята! (виж тук)

Отново влюбена: Нов мъж води Анита Мейзер в пустинята! (виж тук)
Гласувайте за статията

Анита Мейзер е отново влюбена, двойката се отдаде на романтика в пустинята!

Тайнствен непознат води Анита Мейзер на романтична почивка сред пустинята. 3 години след като бе осъдена за смъртта на съпруга си Николай, Анита има нова тръпка и очевидно е оставила миналото зад гърба си.

Анита Мейзер

Анита Мейзер си има нова любов

Мейзер бе заснета на екскурзия в Седона, Аризона, където се наслаждава на Червените скали, използвани за десетки холивудски уестърни.

„Обичам хотела, в който отседнах за 3 дни с моя приятел”, споделя Мейзер в социалните мрежи. Тя не разкрива самоличността на човека до нея, нито дали става дума за интимен приятел или просто другар.

Двойката се забавлява по цял ден с разходки сред природата, красиви реки, паркове… Мейзер подкрепя и обясненията си с клипчета от различни места.

В едно от видеата компанията засяда с джипа си във водите на един от притоците на река Колорадо, но накрая успяват да се измъкнат сред възторжени писъци и смях.

В хотела Анита се глези с всякакви удобства — джакузи, отопляем басейн, румсервиз, напитки, храна и други.

В посланията си обаче тя не издава и дума за човека, който е до нея, само споделя, че вече не е сама, пише вестник „България днес“.

Мейзер още миналата година разпали слуховете, че има ново гадже. Спекулираше се, че е доста по-млад мъж от нея, който й угажда, но тя нито потвърди, нито отрече тези слухове. Сега сама признава, че има някой, с когото споделя ежедневието си, но не разкрива нищо повече за него.

По време на пътешествието, което прави в разгара на карантината заради коронавируса в Лас Вегас, Анита споделя задоволството си от времето, което е прекарала сред природата.

„Седона, Аризона е мястото, където да бъдеш сега… Най-добрата енергия, красиви околности, четири силни на енергийни вихри места… Влюбена съм в това невероятно място”, казва още бившата миска.

Тя обаче не крие, че при цялата красота на Аризона, няма търпение да се върне във Вегас, който иска да види във вида отпреди епидемията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар