Бомба: Глория забременява на 47 г.!

Бомба: Глория забременява на 47 г.!
Гласувайте за статията

Примата на попфолка Глория може да е вече на почти 47 г., но това не й пречи да мечтае за създаване на ново семейство, тъй като е лудо влюбена!

Глория работи за бебе и иска да дари с отроче половинката си Йордан Джермански. И двамата имат пораснали деца, но Глория мечтае да гушка бебе от бизнесмена!

Глория

Глория иска още деца, след като Симона вече порасна

Глория скоро ще навърши 47 години, но това не я спира да мечтае да стане отново майка. Изпълнителката иска да отгледа поне още едно дете. Пловдивският бизнесмен и Глория решават да се усамотят край морето, в апартамент собственост на любимия на певицата. Йордан и звездата имат време да се нарадват един на друг, след като няколко седмици бяха разделени заради карантината.

Освен опити за бебе, Глория и Йордан се разхождат из плажа, който е пуст. Празните улици на морския град, в който е Глория пък я карат да яхне колелото и да върти по няколко километра на ден, а плътно до нея е Йордан. Двамата обмислят идеята дори да се оженят. Глория никога не е слагала бяла рокля. С предишната си половинка Илия Загоров, певицата живя на семейни начала без да е сключила брак, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар