Орхан Мурад след скандала с дрогата на Сузанита: Не се срамуваме, а сме горди!

Орхан Мурад след скандала с дрогата на Сузанита: Не се срамуваме, а сме горди!
Гласувайте за статията

Сузанита вече е добре! Това заяви уверено бащата на скандалната млада изпълнителка Орхан Мурад. Пред „България Днес“ той разказа, че дъщеря му се чувства чудесно, вече е вкъщи и няма да посегне отново към наркотиците.

„Сузи е повече от добре. Здрава е, наддала е около 14 килограма за месец. Виждам, че е мотивирана и спокойна“ – разказва Орхан за щерка си, която прекара известно време в клиника. Там тя лекуваше зависимостта си към забранени субстанции.

Сузанита и Орхан Мурад

Орхан Мурад горд със Сузанита

Орхан споделя, че не само е щастлив, че Сузанита се е откъснала от вредните навици, но и е горд с нея. „Когато тя сподели открито, че се лекува, някои хора ни питаха дали ние с Шенай като нейни родители не се чувстваме обидени, не ни ли засрамва. Не! Не само, че не сме засрамени, а сме горди с решението й“ – категоричен е даровитият изпълнител.

Мурад твърди още, че Сузанита може да е пример за много млади хора, кривнали от правия път и изкушени от наркотиците. Младата певица се надява нейни връстници, изкушени от опасните субстанции, да я последват и да се откъснат завинаги от тях. Освен всичко останало Сузанита вече работи и по нови проекти. Тя не се е отказала от музикалния шоубизнес, в който навлезе с гръм и трясък твърде млада, пише „България Днес“.

„Това е една друга пандемия, различна от коронавируса, която е от много време и много млади хора стават нейни жертви. Важното е да намериш път към справянето и лечението“ – казва Орхан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар