Генерал Мутафчийски е преживял страшни неща! (Стряскащи разкрития)

Генерал Мутафчийски е преживял страшни неща! (Стряскащи разкрития)
Гласувайте за статията

Генерал Мутафчийски има много богат опит с премеждията, които заплашват живота му. Той е минал през какво ли не, поради което днес вече не се плаши от нищо!

Генерал Венцислав Мутафчийски признава, че е спасявал десетки животи, но и е преминавал през почти толкова критични моменти.

генерал Мутафчийски

Генерал Мутафчийски е преживял много страшни неща

Докато изпълнявал дълга си, той два пъти се разминал на косъм от смъртта. Преживял е и един атентат. Затова не се чувства толкова уплашен от смъртните заплахи, които получава в последните дни.

Годината е 2006. Генералът е изпратен на мисия в Афганистан. В нощта срещу 1 януари заедно с групата празнуват Нова година в палатков лагер. Тогава към тях е изпратена рекета, която погрешка се взривява на 200 м от тях. „Ако беше малко по-точен изстрелът, 500 души щяха да намерят смъртта си. Включително и аз“, спомня си Мутафчийски.

През 2003-а на мисия в Ирак евакуирали пострадали, пише „Ретро“. Когато се прибират от летището, шофьорът карал с над 100 км в час по изключително лош път. А причината – имало по-малка вероятност куршумите да ги улучат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар